Magic Circus is het Nederlands Stadscircus. Midden-Februari startte hun show "Sottosopra" op het Katendrechtse Deliplein in Rotterdam. Als Stadscircus zijn de shows van Magic Circus anders dan andere circussen. Iets moderner, origineler en frisser. Sottosopra is Italiaans voor "ondersteboven", zoals de showtitel zal dus ook het nodige ondersteboven gaan plaatsvinden. Een Peruaanse waaghals die als een vlieg ondersteboven tegen de nok van de tent loopt, een Zuid-Amerikaanse acrobate die op haar hoofd op een schommelende trapeze balanceert, een acrobaat uit Letland die bovenop een wankele toren van gestapelde stoelen zo nodig een handstand moet maken. Hartstikke spannend. Clown Jofri, Nederlands kampioen goochelen, weet soms niet waar hij kijken moet. Deze sympathieke verschijning loopt als een rode draad door de voorstelling. Het ene moment ontroert hij je, het volgende moment val je bijna van je stoel van het lachen en even later verbaast hij je met zijn magische krachten.

Als dierlijke verrassing is er Lily, de slimste geit van Nederland. In ruim 100 minuten inclusief pauze weet de internationale cast uit Peru, Polen, Letland, Ecuador en Nederland het hooggeëerde publiek te verbluffen met hun kunnen. Normaal alleen in de grote Nederlandse steden te bewonderen, maar nu ook in Hoek van Holland op het North Sea Gipsy Festival. Komt dat zien!

Live te beleven op:

Donderdag 11 augustus 19:00 uur
Vrijdag 12 augustus 16:00 & 19:00 uur
Zaterdag 13 augustus 16:00 & 19:00 uur
Zondag 14 augustus 16:00

BESTEL TICKETS

North Sea Gipsy Festival

North Sea Gipsy Festival is een geslaagd uitje op een zwoele zomerdag. Een tentoonstelling, gipsy jazz en circus worden gecombineerd met een uitstekend culinair aanbod op de festival terrassen bij Fort 1881 en het circusterrein. Een intiem en sfeervol festival dat je beleefd moet hebben.

Contact

T: 088 - 18 81 500
E: info@fort1881.nl
W: www.fort1881.nl

Stationsweg 80-82
3151 HS Hoek van Holland